Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack no longer supports Custom CSS. Read the WordPress.org documentation to learn how to apply custom styles to your site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /home/alfanova/scrumiskoven.dk/wp-includes/functions.php on line 6078
Referencer - SCRUM i skoven

Vores kunder

Der har været en tur i skoven med SCRUM

Silkeborg Kommune, Digitaliseringsafdeling

Mange tak for en super god dag, som både gav os lidt blod på tanden i forhold til scrum og som var en utrolig god teamdag.

Lars Javette Koefoed

Leder af Digitalisering, Silkeborg Kommune

Vil du vide mere?

Send os en mail eller fang os på telefonen

Send os en mail

Giv os et ring

Kig forbi til kaffe

Sandballevej 90
Grundfør
8382 Hinnerup

SCRUM i skoven er et samarbejde mellem Cobraid og alfanova.

Cobraid er softwarehus. der har mange års erfaring med SCRUM – både som internt i virksomheden og som undervisere på blandt andet AAU. Cobraid kan derfor nemt relatere sig til netop de problemstillinger, som du sidder med, og vise dig, hvordan SCRUM kan hjælpe dig videre.

alfanova er et konsulenthus med fokus på at gøre IT nemmere at bruge i hverdagen. alfanova har mange års erfaring med design og udvikling af software. Derudover har alfanova et indgående kendskab til SCRUM og særligt ceremonien Retrospectives.